Čas vadbe5minut     Vrsta vadbeZastonj     Težavnost vadbe Lažja     Rekviziti Blazina     Fokus Celo telo

OPIS:

Ne verjamem, da je sploh možno točno definirati, kaj meditacija je, ker mislim, da je dana popolnoma drugače vsakemu od nas. Gre namreč za edinstveno izkušnjo, kot je edinstven vsak posameznik.

Zagotovo bi se pa lahko vsi strinjali, da je meditacija globoko potovanje v različna stanja zavesti. Na tem potovanju lahko vsak po svoje opušča stvari, ki mu ne služijo več, hkrati pa prebuja v sebi vse, kar še čaka, da v polnosti zaživi. Potovanje, ki vsakemu po svoje omogoča, da se potaplja v globine svoje zavesti. Potujemo lahko do svojega bistva, do svojega notranjega otroka, do izvora in višjega jaza. Lahko potujemo tudi v druge dimenzije, kjer lahko komuniciramo z drugimi astralnimi bitji.

Meditacija nam lahko služi tudi pri iskanju odgovorov v sebi, pri sprejemanju pravih odločitev in izbiri pravih ljudi. Lahko nam pomaga tudi pri obnavljanju svoje vitalne energije in zdravljenju šibkih in obolelih področij v telesu.

Uporabljamo jo lahko tudi za premagovanje strahov in ozaveščanje ter opuščanje svojih podzavestnih vzorcev in prepričanj. Meditacijo torej lahko uporabljamo za marsikaj in še veliko več.

………

Viri:

Matija Krajnik, Oli Lukner, Marjan Ogorevc, Mantak Chia, Adrian P.Kezele
Glasba: Peder B. Helland.
Video: Videoblocks: Various artists


Prosimo, podajte svoje mnenje o meditaciji. Meditacija je:

Ogled rezultatov

Loading ... Loading ...
DODAJ MED PRILJUBLJENE VADBE

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

video.mojaxis.si