Zaklenjeno

Upps.
Izbrana vsebina je trenutno zaklenjena in je plačljiva.
Spodaj izberi svoj paket in se nam pridruži.

Čas vadbe22minut     Vrsta vadbePlačljivo     Težavnost vadbe Lažja     Rekviziti Blazina     Fokus Center telesa

OPIS:

Z redno vadbo je mogoče vzpostaviti mišično ravnovesje. Izboljšajo se telesna drža, gibljivost, moč in prekrvljenost telesa. Poleg tega, da vaje učinkujejo na mišice in sklepe, vplivajo tudi na dihanje, srce in ožilje, živčni in limfni sistem, vse organe in žleze, tudi na čustva, duh in čakre (energijska središča). To so psihosomatske vaje, ki utrjujejo duševno in fizično stanje. Skozi vadbo  tako vzpostavimo stik tudi s podzavestjo, z izvorom želja, kompleksov, predsodkov, vedenjskih vzorcev.

Omogoča nam, da odpravimo slabe lastnosti, navade in tako lažje kot sicer obvladujemo življenjske težave. Vadba, kjer se preko gibanja in mirovanja lahko osredotočamo na samega sebe nas prisili, da se začnemo spoznavati in se sprejemati, tam kjer smo, kakršni smo. Dovoljuje nam, da se opazujemo, se poglobimo v svoje telo in se ga zavedamo. Nudi nam priložnost, da spremenimo pogled nase. Veliko položajev od nas zahteva, da najprej mentalno razvozlamo položaj, preden ga poskušamo izvesti s telesom. In ko vidimo, da nam ne uspe, vendar vztrajamo, ob tem pa sprejemamo svoje zmogljivosti in jih hkrati premikamo. Spoznamo, da je naše telo res čudovit in zanimiv inštrument, ki mu je potrebno namenjati pravo pozornost, tako v obliki nege, hrane, kot tudi fizične aktivnosti. Vse to, kar se naučimo na blazini, potem prenašamo tudi v svoje življenje.

Naučimo se sprejemati in se spopadati z novimi izzivi, premagovati napore, se umiriti, gledati na stvari iz nove perspektive, se poslušati in si slediti. Naučimo se odločnosti, prizemljimo se, postajamo vedno bolj odprti in fleksibilni. Sčasoma postanemo mirni in posledično se umiri tudi svet okoli nas.

Več v našem e-Priročniku: Vadba za stabilno in prožno medenico. Za ogled in prenos ePriročnika klikni na spodnjo sliko.


Prosimo, podajte svoje mnenje o vajah. Vaje so:

Ogled rezultatov

Loading ... Loading ...
DODAJ MED PRILJUBLJENE VADBE

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

video.mojaxis.si