WIM HOP metoda

☀️Dobrodošel/la.

Na ime  WIm Hof – “The Iceman”  sem naletel, ko sem na spletu iskal načine, kako na naraven način dvigniti imunski sistem telesa. Splet dostikrat napihuje dejstva, zato sem se najprej lotil njegove knjige “ Becoming the Iceman – Pushing Past Perceived Limits “. Tako sem malce bolj spoznal ozadje možakarja in priznam, knjiga me je prepričala. Tako sem se odločil, da metodo preverim tudi sam.

Wim Hof je lastnik 20 Guinessovih svetovnih rekordov v preživljanju na ekstremnih temperaturah. Splezal je na Mount Everest in Kilimanjaro oblečen v kratke hlače in čevlje. Več ur je preživel v ledenih jezerih in morju in pretekel maraton čez puščavo brez vode. Vse te podvige je dosegel z metodo – “ Metoda Wim Hof “.

Gre za dihalno tehniko, ki omogoča nadzor nad avtonomnim živčnim sistemom v telesu. Ampak najbolj izjemen dosežek te metode je sposobnost, da zavestno nadzorujemo imunski sistem, za boj proti vsem različnim boleznim. Wim pravi, da se tako lahko znebite najbolj uničujočih bolezni, kot so aids, multipla skleroza in rak, saj je njegova vizija svet brez bolezni.

.........

? Viri:
Uradna internet stran Wim Hof Method.

5 Lekcije

ZAČETNA

Napredek

☹ Sploh še nisem začel/a
video.mojaxis.si
Pen