Osebna rast
Video

Kaj je meditacija?

Lekcija 1Dobrodošel/la v našo delavnico.

Ne verjamem, da je sploh možno točno definirati, kaj meditacija je, ker mislim, da je dana popolnoma drugače vsakemu od nas. Gre namreč za edinstveno izkušnjo, kot je edinstven vsak posameznik.

Zagotovo bi se pa lahko vsi strinjali, da je meditacija globoko potovanje v različna stanja zavesti. Na tem potovanju lahko vsak po svoje opušča stvari, ki mu ne služijo več, hkrati pa prebuja v sebi vse, kar še čaka, da v polnosti zaživi. Potovanje, ki vsakemu po svoje omogoča, da se potaplja v globine svoje zavesti. Potujemo lahko do svojega bistva, do svojega notranjega otroka, do izvora in višjega jaza. Lahko potujemo tudi v druge dimenzije, kjer lahko komuniciramo z drugimi astralnimi bitji.

Meditacija nam lahko služi tudi pri iskanju odgovorov v sebi, pri sprejemanju pravih odločitev in izbiri pravih ljudi. Lahko nam pomaga tudi pri obnavljanju svoje vitalne energije in zdravljenju šibkih in obolelih področij v telesu.

Uporabljamo jo lahko tudi za premagovanje strahov in ozaveščanje ter opuščanje svojih podzavestnih vzorcev in prepričanj. Meditacijo torej lahko uporabljamo za marsikaj in še veliko več.

Začnimo. (zgoraj na vrhu strani klikni na sivi/rdeči gumb in lekcija se začne,... ) 


Podaj svoje mnenje

Komentiraj kot gost:

Ime * E-pošta *
Internet stran
Pen